87.8

Na ca tendinta de slabire continua. Cei drept mai greu fata de scaderea de la 100 la 92.5, care s-a intamplat in vre-o 2 luni, dar chiar daca de la 92.5 la 87.8 au trecut 4 luni, macar sunt tot in scadere, asa ca zic ca-i bine.

Cred ca e si normal sa scada tendinta de slabire, mai ales ca e vara si vara nu pot rezista tonelor de bere, mancarii prin mamaia, sau deselor gratare. Cu alte cuvinte, astea cateva kilograme le-am dat jos in plin sezon de bagat in mine tot ce este contra slabitului.

Poate ca a contat tendinta de a reduce painea, sau poate disparitia tonelor de cola din program, oricum, ma repet, sunt multumit ca sunt in scadere.

Acum urmeaza partea cea mai grea si anume sa dau burta jos. Kilogramele astea de au disparut nu stiu de unde au fugit, dar de la burta sigur nu si trebuie obligatoriu sa o micsorez si pe ea. Asta ca sa-mi mai vad si eu obiectul de defineste barbatia, ca imi e dor de el. Hai nu fiti hateri ca e degeaba. Aici sigur trebuie sa fac abdomene, sau ceva exercitii, ca altfel cred ca ajung schelet si burta va fi la fel de impunatoare.

87.8 kg