Bani pentru salariile ANAF

Cum e moda acum sa se vorbeasca despre ANAF si operatiunilor lor controversate, desi nu va pasa, tin sa-mi dau si eu cu parerea, sa fie aici.

Exista un puternic curent de comentatori care zic ca daca tot continua cu controalele, amenzile si inchiderile, astia de la ANAF nu or sa mai aibe de unde sa-si ia salariile. 

bani salarii anaf

Pai sa va explic de ce gresiti.

1. Astia care sunt amendati nu plateau la stat, nu tot ce trebuia, deci nu plateau bani pentru salariu celor de la ANAF.

2. Pentru fiecare local inchis, sunt o groaza care se pun in regula cu toate platile, de frica repercursiunilor. Deci mai multi banii din care sa-si ia salariu cei de la ANAF.

3. Orice patron cu o afacere cat de cat profitabila, dar care s-a calicit, chiar daca e inchis o luna de zile, tot va reveni cu afacerea, doar ca de data asta va sufla si in iaurt si cu siguranta va emite bon fiscal pe orice ban incasat, cum e normal. Asa ca luna viitoare vor veni si mai multi bani pentru plata salariilor celor de la ANAF.

4. Cei inchisi reprezinta un procent infim din totalul celor controlati, deci nu se simte lipsa banilor pentru salariile celor din ANAF.

5. Pe langa masura inchideri, se lasa si cu amenzi consistente si confiscari de bani, deci si mai multi bani pentru salariile celor din ANAF.

Si, boule, asta inseamna mai multi bani si pentru tine, ca doar mananci.

the wolf of wall street gif