Cel mai bun blog din Constanta in 2012 este…..

Cel mai bun blog din Constanta in 2o12 este urban-constanta.blogspot.ro. Asta a-ti decis voi in urma voturilor din sondajul de aici.

Pentru mine nu este nici o surpriza, urban constanta este un blog des actualizat cu informatii prospete si relevante pentru publicul Constantean. Zetu Harry este cel mai muncitor bloger din Constanta. De unde, de neunde, are tot timpul ceva nou de scris si nu scrie niciodata de dragul de-a scrie, cam asta il face sa fie cel mai bun blog din Constanta. Baiatul munceste destul de mult pentru unele articole, cum ar fi cele cu buncarele din Constanta, chestie pentru care si are o mare pasiune.

Nu o sa mai revin la discutie despre cat de relevant sau nu este topul asta. Ce-i de-l contesta sa fie sanatosi si sa faca un top mai relevant ca eu doar atat am stiu sa fac si poate la anu fac ceva mai bine, asta in cazul in care asta nu a fost bun. Ce pot spune cu siguranta este ca nu exista de 2 ori acelasi IP, deci programul a functionat bine.

Ieri la ora 13 cand s-au inchis urnele 🙂 Topul arata asa:

  1. Urban Constanta locul unu cu 71 de voturi.
  2. Aguritza’ Blog cu 41 voturi.
  3. Cugetari Stocate cu 40 voturi

Restul topului il gasiti aici.

Avem un total de 365 de voturi valide de pe IP-uri unice. Mai avem 1449 de vuzualizari al sondajului, ceea ce inseamna ca au fost ceva persoane interesante de evolutia topului si au revenit constant sa-si verifice pozitia sau voturile primite.

Ce m-a frapata este numarul mare de share-uri pe facebook (371) si like-uri (402), ambele mai multe decat numarul de voturi, ceea ce arata ca multi credeau ca doar un like pe facebook este egal cu un vot pentru blogul preferat. Cred ca apare si categoria de utilizatori care folosesc netul doar pentru facebook. Tweeturi aveam doar 7 fiind inca o dovada ca in Constanta nu-l foloseste mai nimeni.

Sa trecem si la partea cu castigatorul domeniului si hostului pe un an. In urma extrageri filmate de mine, a iesit ca cea mai sentimentala blogerita din onlinelul constantean, adica betie de viata se va muta pe domeniu propriu. Imi pare rau pentru calitatea filmari si promit pe viitor sa caut un program mai bun.

Terminand si cu asta, urmeaza neaparat un blog meeting constantean. Ceva oferte de organizare? Eu as sugera sa fie undeva intre 27-30 decembrie. Daca nu se baga ddumi, el fiind organizatorul precedentelor editii, atunci ma bag eu.

Cei de-s pasionati de statistici si chestii cu cifre si IP-uri, imi pot cere orice date vor ei despre sondajul mai sus mentionat. In acelasi timp astept si reclamatiile, sper eu ca nu prea multe.