Cu bere

Munca, clienti, furnizori, facturi, termene limita, salarii, taxe, impozite, tone de hartogaraie, analize, poze sterse, termene depasite, zambete false, strategie de dezvoltare continua, alergatura……bere.

Liniste, lucruri vazute pe jumatate, chef de filozofeala ieftina, privirea perduta-n zare, dezinhibare totala, chef de stat in loc, un prieten din orice necunoscut, mana larga, viata-n simplitatea ei.

Berea nu cere, berea ofera. Si nici macar nu trebuie sa faci nimic special, doar sa-i faci loc in burta ta, ca de restul se ocupa singura.

Ocazional, dupa 1 ora de la adormire, se cere o stransa relatie cu vasul de WC, in spiritul prieteniilor pe care le leaga berea, dar in rest e sanatate mentala si chiar fizica dupa uni cercetatori britanici. Si nu, nu exista nici o regula de baut bere.

Eu o iubesc atat de mult incat nici nu ma mai plang cand ma pune sa-mi vomit si desertul de acum 2 saptamani, cu niste spasme atat de puternice de cred ca o sa fac instant patratele la burta. Privesc totul cu intelegerea pe care o acorzi micilor defecte de le au persoanele iubite. Mahmureala deja o privesc ca pe un premiu pe care-l primesc pentru ca am facut ceva foarte bine.

O viata am si pe aia nu o irosesc cu apa plata…..decat a doua zi dupa o betie crunta.

bere