Cupoane Discount in Constanta

Cadouri pentru copii nevoiasi este un proiect demarat si sustinut de Blogosfera Constanteana.

Proiectul urmareste stragerea unei sume de bani pana in luna Decembrie 2013, suma din care se vor cumpara cadouri in perioada sarbatorilor de iarna pentru copii nevoiasi.

Proiectul a fost demarat prin punerea unor reclame de la Emag si tot ce se strange de pe urma reclamelor va fi directionat catre cadouri.

A doua parte a proiectului sunt Cupoanele de discount. Astfel, pe blogurile Constantene participante la proiect, vor fi afisate cupoanele de discount ale firmelor participante la proiect. Fiecare cupon de discount ofera o reducere clientului care decide sa cumpere produsul firmei respective, dar directioneaza si un procent catre cadourile copiilor. Un exemplu este Cuponul de Discount al firmei ROCLEAN, care se ocupa de curatat covoare, care a ales sa ofere o reducere de 10% tuturor clientilor care vor merge la ei cu cuponul de discount, dar si un procent de 5% pentru cadourile copiilor. Pe fiecare cupon va fi trecut Discountul oferit catre client dar si procentul oferit pentru cadourile copiilor nevoiasi, procent calculat din suma totala a produsului/serviciului achizitionat de client.

Cum se desfasoara campania de cupoane discount: Avand in vedere ca blogosfera Constanteana nu este o organizatie, bani care vor rezulta din cupoane nu vor fi directionati catre noi ci vor ramane in patrimoniul firmelor respective pana in luna Decembrie 2013, cand impreuna cu cativa blogari din Constanta si reprezentanti firmelor care au strans banii, vom merge la cumparaturi. Unele firme pot alege ca acei bani sa ii ofere direct in produse comercializate de ei, mai ales daca produsele respective sunt pretabile ca si caoduri pentru copii.

Cat dureaza campania: Campania de strans bani pentru cadourile copiilor nevoiasi a inceput pe 19 mai 2013, odata cu postul asta, si va tine pana pe la jumatatea luni decembrie 2013.

Cum functioneza cupoanele: Daca vrei sa beneficiezi de serviciul si sa obtii discountul firmei care are un cupon inscris in campanie, o poti face in mai multe feluri, astfel:

1. Poti printa (scoate la imprimanta) cuponul si il prezinti in momentul in care achizitionezi produsul/servicul.

2. Fiecare cupon are un ID in dreapta sus. Poti comunica verbal acel ID firmei de unde achizitionezi produsul/serviciul respectiv.

3. Ii poti comunica verbal firmei ca ai auzit de ei de pe blogurile Constantene, sau direct numele blogului unde ai vazut cuponul si automat iti va fi oferit discountul si va fi oferit si procentul pentru cadourile copiilor nevoiasi.

Un cupon poate fi folosit de oricate ori doresti sa achizitionezi un produs si este transmisibil, de fapt chiar te rugam sa dai cuponul cat mai multor persoane, astfel crestem numarul persoanelor care beneficiaza de discounturile oferite, dar crestem si suma stransa pentru cadourile copiilor. De asemenea poti folosi oricate cupoane vrei, de la cate firme vrei. Nu exista nici o limitare.

Neavand o metoda de contabilizare a sumelor stranse, va rog ca dupa ce achizitionati un produs sau serviciu prin cupoanele de reduceri, sa-mi dati un mail cu numele firmei de la care ati achizitionat servicul, dar si valoarea totala a produsului/serviciului achizitionat. Astfel putem sa ii tragem de urechi pe cei care nu declara sumele reale, sau nu le declara deloc. Stiu ca nu e un sistem perfect, dar asta e ceea ce avem pentru primul an al campaniei, pe viitor vom pune mai multe detalii la punct.

Cum poti ajuta:

Daca detii o firma poti participa prin a-ti inscrie propriul cupon de reduceri. Asta se face printr-un mail la adresa de aici. Va rog ca in mail sa precizati domeniul de activitate, locatia, numarul de telefon dar si discountul oferita catre client si procentul oferit pentru cadourile copiilor. Avantajele tale ca si firma sunt: noi clienti care altfel nu ar fi ajuns la tine, un link de pe mai multe bloguri catre siteul tau, dar si implicarea intr-o campanie de ajutorare a copiilor din familiile nevoiase.

Daca vrei sa faci un gest frumos pentru cei care nu au posibilitatea, atunci foloseste cupoanele de reduceri. Daca vrei sa cumperi ceva de pe Emag, atunci intra printr-un click pe produsele din dreapta sau direct pe linkul asta.

Cuponele de reduceri le puteti gasi pe urmatoarele bloguri si siteuri: Cristi Mirea,

Tin sa precizez ca nu pot fi raspunzator daca o firma alege sa nu mai ofere discountul de pe cupon, avand in vedere ca toate intelegeri sunt doar verbale si nu sunt insotite de nici un contract. Seriozitatea intelegerilor apartine doar firmelor. Sper sa nu apara nici o problema de genul asta, dar nu se stie niciodata. Doar nu exista padure fara uscaturi. Va rog sa-mi semnalizati orice problema intampinata, ca noi sa luam masurile cuvenite, cum ar fi exluderea cupoanelor si linkurilor firmei respective.

Regulie, metodologia, cupoanele, sau orice detaliu oferit in articolul de mai sus poate suferi modificari pentru o mai buna functionare. Modificarile vor fi anuntate pe blogul asta.

Un exemplu de cupon

ROCLEAN

[ L.E. ] Avem si o pagina de facebook dedicata proiectului.