Dar de donat

Un mare cliseu treaba cu donatul de sărbători, dar să il incerc si eu, poate iese cliseul.

Ieri, am afisat o reclamă de la emag, acolo in dreapta sus, pentru cine nu vede. Treaba cu reclama stă in felul urmator: tot ce căstig de pe urma reclamei va fi strâns intr-un fond, fond care se va transforma in cadouri pentru copii nevoiasi in perioada sarbatorilor de iarna. Am zis sarbătorile de iarna, pentru că sunt 7 luni cu sansă de a se strange de o acadea, nu am trafic mare ca să strang sume mari in timp scurt.

Ideea a venit de la postul ăsta, unde se pare ca nimeni nu a trecut la fapte, că na, săracia e mare cănd trebuie sa dai din propriul buzunar. Asa că as vrea să organizez un blogmeeting de sărbători, in care sa mergem la impărtit cadouri pentru copii de nu au norocul sa fie vizitati de Mos Craciun.

Dacă oricare alt detinător de blog din Constanta este dispus la o activitate similară, il rog să-mi lase un comentariu, sau să-mi trimită un mail, pentru a pune si ceva detalii la punct. Stiu ca mai e destul până in iarnă, dar nu strică o mica organizare din vreme.

Dacă suma stransă va fi prea mică, o sa o completez eu până se strange de un cadoul decent. Daca, printr-o minune, se strânge o sumă mai mare intr-un timp mai scurt, atunci putem face cadouri si inainte de sarbatori si nu cred sa se supere cineva.

Desi idee e pusă in practică de ieri, când am afisat reclama, incă e in stadiu beta, asa că vor fi multe adăugări, sper eu bune. Mai astept si păreri care pot imbunatașâți ideea, nimic nu e batut in cuie, in afara faptului că bani vor merge toți catre copii.

Ca să nu nu dau apă la moară conspirationistilor, o să afisez lunar un printscreen cu situatiia din dashbordul emag profitshare.

Deci, onlineul Constantean este pregătit să facă o faptă bună?

[ L. E. ]

Dumi a venit cu o idee interesanta in comentariu asta. Cine mai vrea codul reclamei afisate mai sus, sau pe alte dimensiuni, imi poate da un mail sau mi-l cere intr-un comentariu si il trimit.

[ L.E. 2 ] Participa printr-un banner : Ddumi, SagittariuS, Constanteanul.info, Pustiul.ro, Betie de viata, Radu, Ionut Staicu,

[ L.E. 3 ] Avem si o pagina de facebook.