Dau bani sa fie bine si este prost.

M-am dus la Cinema City sa vad Taken 2 care este o porcarie de film. Inarmat cu o portie medie de popcorn si un pahar mediu de cola, astept sa inceapa filmul. Zicea ca incepe la 22:20, doar ca pana la vre-o 20 de minute nu incepu nimic. Pai erau prea ocupati sa-mi bage pe gat o tona de reclame. Popcornul mergea, din cola sorbeam dar filmul tot nu incepea. Mai un trailer, mai o reclama la pantofi, mai o reclama la ceva vodafone, mai o reclama cu ceva ajutorare de copii, mai o reclama cu cinemagia, mai o reclama cu orange, mai o reclama cu un m&m……si ceva ce nu-mi mai pastreaza memoria. Da, o tona de reclame la un cinema unde eu am platit sa vad filmul. Am platit sa vad un film si doar un film, nu reclame, nu trailere ( hai ca asta inteleg) si repet, NU RECLAME. Daca am dat 18 lei pe bilet si vre-o 25 lei pe popcorn, suc si arahide, chiar nu-si scot bani de pe urma mea? Evident ca toate cheltuile astea si la prietena, deci 2 persoane am lasat aproape 100 de lei.

Motivul pentru care nu mai vad filme la tv sunt reclamele. Acolo nu plateam, deci inteleg nevoia de monetizare prin publicitate, dar la cinema platesc si platesc chiar binisor…..deci de ce dracu baga reclame? 2-3 trailere merg, hai si o reclama la siteul tau, dar nu lista aia stufoasa de mai sus….Nu si nu….daca ti-am platit filmul, lasa-ma sa vad doar filmul si nu mai lua si alti bani de pe urma mea.

Ar mai fi o solutie sa dea un discount pentru filmele unde baga reclame. Da, vreau sa vad filmul cu reclame, platesc cu 20% mai putin, vreau filmul fara, atunci bilet intreg. Dar faza asta cu reclame la cinema imi pare prostirea pe fata a clientului. Sau macar sa zica: filmul incepe la 20:20, dar pana la 20:40 sunt reclame, asa stiu si cand sa ma duc la film, nu sa ma grabesc sa nu pierd ceva si sa ma trezesc cu nervi.

HBO cum face!? Bani jos si ia filmul….tu de ce nu poti?  Uite ca si zoso poate. Dai un ban si primesti doar ce vrei…ma rog, ce ai platit.

Oare nu-s in stare sa-si faca un calcul simplu din care sa rezulte profitabilitate doar din vanzarea de bilete si floricele, suc, rahat pe bat si sa nu ne mai prosteasca cu reclame?

Parca vad ca maine incep sa se planga cineatografele ca nu mai vine lumea sa vad filme….e, uite un motiv serios de-a rari vizitele la cinema.

Da, poti spune ca face partea din seria inganfatului care vrea tot pentru o mana de bani, dar in apararea mea pot spune ca am dreptul sa stiu exact pentru ce platesc si nu scrie nicaieri ca platesc si pentru reclame, sau cel putin nu spune nicaieri ca ca o sa vad si orice altceva in afara de film.