De ce-mi plac mie diminetile ploioase

Pai in primul rand si in foarte primul rand, cand vad o dimineata ploioasa, instant mi se scoala. Nu stiu de ce asocieza tot timpul diminetile ploioase cu facut sex. Oricum in fiecare dimineata se scoala, dar uneori ii dai importanta, alteori nici nu observi bine ca sa si asezat in somnul cel de zi, dar in diminetile ploioase e sculatul ala de spargi betonul cu dansa, dar o dantura de fata neexperimentata?

Mai imi plac diminetile ploioase ca aerul pare mai curat. E racoarea aia placuta cu miros de curat de-mi inunda plamani. Si cum un aer atat de curat nu merge asociat decat cu o tigara, zic sa-i fac pe plac. E dar tigara aia parca intra mai bine. Intra mai bine cand stie ca plamanul a inspirat aer curat si cand mai stie ca aerul din jur e mai proaspat.

In diminetile ploioase ma cam risc si mananc micul dejun, eu care nu prea fac asta. Tot aerul ala curat de-mi face pofta de tigara, imi face si pofta de halit. Dar halesc in cantitati semnificative, nu doar juma de felie cu gust de unt.

Mai imi plac diminetile ploioase ca nu prea imi vine sa lenevesc in pat. Ma ridic destul de repede sa deschid geamul, sa-mi caut femeia prin casa si daca nu o gasesc sa-mi bag picioarele in erectia aia nesimtita si sa trec la o tigara si ceva de mancare. A nu se intelege ca nu-mi place sa lenevesc, imi place la nebunie, dar parca e si mai placut cand iti utilizezi timpul la maxim si nici nu pare o povara.

Mai imi plac diminetile ploioase ca intru in panica ca nu stiu cu ce sa ma imbrac. Cred ca e de la sine inteles ca sunt un reprezentata de seama al speciei numite barbat si am o garderoba formata din fix atatea haine cat imi trebuie sa ma imbrac o singura data. A mint, si mai am si un costum la tipla, dar ala zic sa nu-l pun la socoteala ca sigur dimineata nu plec la nici o nunta. Ei si aici incepe placerea ca incerc sa-mi amintesc pe unde naibi as putea sa am un hanorac sau o gecuta, ca doar imi amintesc ca nu am aruncat-o pe aia de anu trecut, sau poate am scapat de ea, chiar nu mai stiu, dar caut ca nebunul si de multe ori fara nici un succes. Imi vine in gand sa-mi cumpar unul pe drum, ar fi extrem de simplu sa scap de balamuc, dar totusi, pana la magazin racesc atat de tare ca nici pastila saracului nu ma mai scapa. Asa ca continui sa caut pana gasesc o geaca sifonata in ultimul hal, dar conteaza ca tine de cald, restu sunt detalii total neinteresante.

Voi ce faceti in diminetile ploioase?