De pe blog pe blog: iubesc Constanta!

aş vrea să simt gustul nemuriri în valurile de m-am scufundat azi cu gândul că ele vor fi aici pentru a oferi viitorului o partea din relaxarea unei mângâieri fine, aşa cum azi mă încătuşez eu în calmitatea orizontului, aşa cum ieri Ovidius se scaldă şi redescoperea îmbrăţişarea maternă demult pierdută.

Ca o Clepsidra în perioada de glorie, ne oferă îmbrăţişări, săruturi, jocuri erotice în mângâierea goliciuni pe care în rest o blamam, dar cum atingerea perfect echilibrată a valurilor nu poate fi recreata nici de cea mai experimentată amanta, ne lăsăm duşi de val în obţinerea unor senzaţii comparabile cu partidele memorabile de amor. Ştie că timpul simţiri ne este limitat aşa că singura taxa pe care o cere este bună dispoziţie. Şi ştie că oricât de departe vei ajunge, tot aici îţi sunt dorinţele de simplă simţire.

Fiecare picătură este martora şirurilor de civilizaţii născute şi prospere pe meleagurile astea binecuvântate de soare şi mare, dar şi martora morţi subite sub hoardele de cuceritori. Valurile i-au fost înroşite, dar ca o mamă adoptivă bună, iubeşte fiecare om care cucerit de strălucirea ei şi-a aruncat hainele, grijile şi dorinţele profane pentru o îmbrăţişare sinceră.

Scaldatul in mare este doar unul dintre motivele pentru care iubesc Constanta. Mai iubesc Constanta si pentru………….