Doua cu romanii din Londra

UNU: Pe drum am conversat cu un pusti din Constanta, care impreuna cu mama lui mergeau la Londra. La aeroport s-a trezit ca nu ii ajung banii sa plateasca bagajul suplimentar asa ca l-am imprumutat cu 10 euro, urmand ca in Londra sa vina fratele lui la aeroport si sa-mi returneze banii. Treaba facu ca fratele nu ajunse la timp, dar a doua zi mi-a pus prin MoneyGram 25 £. Primul profit :)). Serios ca am insitat sa ii inapoiez diferenta de bani, dar nu vru.

DOI: Intr-o oarecare zi fu un targ al locurilor de munca pentru romanii din Londra. Desi era la 2 ore jumate de mine am zis sa ma duc ca prea ii faceau reclama si ziceau ca vor fi o groaza de angajatori. Am fost si teapa, doar 6 angajatori si restu firme de-si faceau reclama la diverse.

Dupa vreo 2 zile au postat pe facebook ca ce mare succes a avut targul. Hater cum sa stiti m-am pus si am lasat urmatorul comentariu “Ce mare succes?  Au fost doar 6 angajatori dintre care unul era teapa”. Tic tac, tic tac si suna telefonul. Erau cei care organizasera targul de joburi si ma luau la pula ca de ce le-am lasat un asemenea comentariu pe facebook si care firma era teapa. Le-am explicat, mi-au dat dreptate dar tot mi-au sters comentariu. Democratie frate!