Durerea-n gura

Nu tu mancat, nu tu vorbit. Asta se intampla daca esti aiurit si nu-ti tratezi la timp o afta. A naibi afta devine rana in gura si doare in draci de tare.

Cand vorbesc se freaca buza de gingie si doare. Nu-s eu prea mare vorbitor, dar cand e vorba de injuraturi mai ca-mi vine sa-mi bag picioru in ea de afta. Injuratura este un drept din lege si nimeni si nimic nu trebuie sa opreasca asta.

Cand mananc ustura in draci pentru ca fiecare chestie de intra in gura, desi incerc eu sa o ocolesc, trece frix prin rana aia si mai sapa 10km in carne vie, a mea carne tui gurita mea. La zeama ustura, la chestii tare doare, la privit doare foamea, asa ca orice as alege tot cu chestie de naspa raman. Partea interesanta e ca as putea sa devin vampir, ca acum toata mancarea e putin inmuiata in sangele meu si daca nu ar durea, cred ca al meu sange are chiar gust bun. Nu ca nu mi-as mai fi baut sangele pana acum, dar asta, poate, in alte povestiri adevarat de reale.

In toata povestea asta, a mea tigara imi e prieten de nadejde si eu ca prostu vroiam sa renunt la ea. Cred ca ar trebui sa se razbune si sa renunte ea la mine, dar se pare ca ea e mai inimoasa din fire.

La farmacie imi zise ca mi-am terminat norocul si n-are ce sa-mi dea, asa ca trebuie sa suport cu vitejie toata treaba asta, doar ca eu nu-s viteaz. Bine, zicea farmacistul ala ca are fi ceva dezinfectante, doar ca-s apa de ploaie, asa ca mai bine sa las treaba sa mearga de la sine. Poate ca a zis bine, poate ca nu, cert e ca daca tot nu se lasa batuta pana luni, o sa ajung si pe la medic, poate ala stie mai multe. A, nu v-am zis ca medicul meu e ala la care m-am dus cu o viroza si el a concluzionat ca am un plaman mai mic din nastere? Poate va zic dupa ce ma duc acum cu o rana in gura si-mi va zice ca am juma de creier.

Ceva recomandari serioase de cum pot sa vobesc fara a-mi atinge buza de gingie?