Gata si cu asta.

Cum in tot este un rau si in faisbuc trebuia sa fie unu, si e unul in draci de mare si anume leneveala fara sens.
Pai de azi mi-am propus, si daca zic asta insemna ca e insemnata treaba, ca nu mai intru decat extrem de rar si il folosesc doar pe post de agregator pentru articolele de pe blog sau alte chestii de gen. Fara statusuri, fara comentarii, fara poze, fara uitat la poze, fara facut orice faceam fara nici un scop.
O faza destul de dura la facebook si care ma seaca este ca oameni se aprind foarte repede din nimic. Vad semi scandaluri doar de la un like sau un comentariu la o poza. Vad manie de la o poza cu ceva copil schilod din africa, vad suparare de la o poza cu flori in care nu a primit tag toata lumea sau alte banalitati de gen.
Era o ideea interesanta tot siteul asta, dar a devenit doar un cancan intre cunoscuti si nu-s si nici nu o sa fiu vreodata fan al cancanului si nu ma intereseaza cine si cu cine se cearta, sau azi se iubesc ca maine sa nu-si mai dea like la poze si inveitabil sa se desparta.
Gata si cu toate cererile de doi bani de la toate jocurile de doi bani. Gata si cu toate aplicatiile care habar nu am ce fac, dar ma streseaza cu cererea de date ca sa-mi dea fericire la pachet. Gata si cu reclamele total stupide la toate paginile de facut hartie creponata. Gata si concursurile bazate doar pe like-uri. Gata si cu persoana super plictisita care-mi spune ca-i “plicti :(“.  Gata cu toate citatele puse pentru a parea mai interesant. Si daca ar mai fi ceva cu ce-i gata, ar mai fi evenimente cu bubulina care se duce la buda si ne invita pe toti sa-i fim alaturi cand ii trece constiparea. Da, cele mai multe evenimente sunt total stupide, cum ar fi asta despre votarea unui candidat pnl.

Dar nu sterg contul, doar o sa-l folosesc foarte rar, Nu-l sterg pentru ca este bun la cateva chestii cum ar fi inregistrarea pe diferite siteuri direct cu facebook. Mai este bun atunci cand caut o persoana pe care nu o mai am in telefon sau nu-i am mailul. Mai este bun pe post de agregator si cred ca aici se termina plusurile.