In City Park Mall

Pana acum o saptamana, nu mi-am facut niciodata cumparaturile in City Park Mall. Pur si simplu mall-ul asta nu a fost pe lista scurta a locurilor de unde sa-mi iau extrem de putinele chestii pe care le cumpar eu din mall-uri.

Lucrand in Centrul Comercial Tom, sau popular zis Carrefour, m-am obisnuit sa-mi cumpar de acolo hainele, incaltamintea si alte cateva lucruri care nu se gasesc la magazinul de langa mine.

Ei, si acu cateva zile m-am trezit ca trebuie sa-mi cumpar 2-3 lucruri de pus pe mine, ca majoritatea nu au tinut pasul cu kilogramele adunate in ultimul timp. Si cum sunt prea sarac sa-mi cumpar lucruri ieftine, am sarit din start peste depozite si alte aglomeratii de turcisme si chinezarii. Asa ca mi-au ramas 2-3 mall-uri pe lista asta scurta. Am ales sa merg la City Park Mall tocmai sa-mi mai diversific si eu aria de magazine strabatute si sa mai schimb peisajul extrem de cunoscut al celorlalte mall-uri. Bine, recunosc ca si din cauza ca in mall-ul asta parca se aduna cele mai bune pustoaice…..oare le aleg astia la intrare?

Am ramas placut surprins sa vad ca majoritatea magazinelor au lucruri de o foarte buna calitate si la un raport calitate-pret foarte bun. Ma asteptam ca totul sa fie foarte scump, dar nu fu sa fie.

Mi-am gasit destul de repede repede cele necesare pentru a-mi acoperi corpul de zeu asiatic. Si mi-a mai ramas si destul timp sa-mi pierd ochiii prin decolteuri generoase si funduri ferme, ca erau din plin.

Mi-a mai ramas timp sa infulec si un sandvis Subway. Le adoram in Londra pentru amestecurile indiene si nu m-au dezamagit nici aici, desi lipsa puiului cu Curry a slabit un pic diversitatea cu care eram obisnuit.

Zic ca a fost o experienta placuta si City Park Mall a urcat pe lista mea scurta a locurilor de unde sa-mi iau chestii de imbracat.