In urma timpului

In lumea in care daca nu esti pe net nu existi, exista dobitoci care pur si simplu insista sa nu fie pe net.

Dupa cum v-am zis in postul asta cu terorismul, am fost in Roma 8 zile, sa-mi descopar trecutul. Si cum sunt om de mobila, am intrat si prin cateva  magazine de mobila, ca ma rupea curiozitatea.

In primele 2 magazine totul a fost ok, chiar am fost rugat sa fac poze in momentul in care am intrebat daca se poate. Oamenii foarte entuziasmati cam vreau sa le pozez creatiile cele mai de pret, sau macar creatiile care le consider eu interesante.

La al 3-lea magazin mi-au zis ca e interzis fotografiatul. Si culmea e ca nici macar nu erau producatori ci doar revanzatori. Asa ca ma intreb ce rau le putea face fotografierea si eventual postarea pe net a modelelor lor? Singurul motiv pe care-l pot gasi este ca alte magazine iti pot fura modelele, dar daca alte magazine sunt chiar atat de interesate de produsele tale, atunci vin cu o camera ascunsa si-ti filmeaza si punctele negre de pe fata, dar modelele de mobila. Plus ca un om de mobila retine lejer 20-30 de modele, asa ca nici macar nu ar avea nevoie sa fotografieze.

Cred ca avantajele fotografiatului si postari pe net este mai mult decat clar pentru toata lumea, asa ca trec peste explicatii.

mobila