Magazine de accesorii mobila in Constanta

Am vazut ca sunt persoane care sunt in cautare de accesorii de mobila si cum eu am o categorie numai despre mobila, asta fiind si meseria mea, am zis sa le netezesc calea catre ceea ce cauta.

In Constanta avem 5 mari furnizori de accesorii de mobilier, micuti mai sunt cativa, dar nu au nimic special ci aceleasi produse care se gasesc in cele 5 mari.

Primul magazin de accesorii mobilier si cel mai bine pus la punct este Triton. Sediul Triton, partea de fenorie mobilier este pe strada Dezdrobirii numarul 151, la parterul unui bloc turn. Acolo se gasesc aproape orice accesorii mobilier incepanda de la suruburi, balamale, picioare de mobila, cos jolly,cant pentru pal, blaturi bucatarie, pana la fronturi mdf, piele pentru imbracat usile sau blaturile de mobila si o groaza de accesorii adiacente gen spoturi, neoane sau folii decorative. Ceea ce e cel mai important la Triton este ca aproape toate accesoriile sunt de o calitate foarte buna, colaborand numai cu firme care s-au impus prin calitatea accesoriilor. Consilieri din magazin sunt profesionisti si serviabili deci aveti toate sansele sa gasiti ceea ce doriti prin intermediu indrumarilor profesioniste.

Trady 2000 este un alt magazin cu accesorii pentru mobilier, situat la 2 pasi de triton adica pe strada Dezdrobirii nr 155. La Trady gasesti cam aceasi diversitatea ca la Triton, doar ca mai slabe calitativ si automat mai ieftine, pe asta si bazanduse mai mult. Cand zic mai slabe calitativ nu ma refer la rezistenta ci la mai putine fitze , gen sertare cu franare sau spoturi cu cine stie ce leduri speciale. Si aici avem parte de acelasi profesionisnm si amabilitate din partea consilierilor din showroom.

Alt magazin de accesorii de mobila este Regency situat pe Strada Interioara nr 2. La Regency se gaseste o variatate mare de accesorii, dar baza lor este cantul, acesta fiind prezent intr-o sumedenie de nuante si dimensiuni. Pe partea de accesorii se situeaza undeva la mijloc ca si calitate si rezistenta. Preturile sunt destul de bune, mai ales daca esti client fidel si ajungi sa ai discounturi. La capitolul consiliere stau mai prost, asta fiind si din cauza ca se bazeaza mai mult pe clienti din domeniu mobiliei, care deja stiu ce vor.

Arabesque, gigantul din domeniu distributiei materialelor de constructii, este un alt furnizor important de accesorii de mobilier in Constanta. Este amplasat pe Bulevardul Aurel nr 171, sau mai clasic zis, pe varianta Constantei. La Arabesque se gasesc accesorii mai ieftine si automat mai slabe calitativ, dar sunt cateva si de calitatea foarte buna. Varietatea este foarte mare incepand de la suruburi, balamale, glisiere si terminand cu sisteme complexe de coloane rotative. Consilierea persoanelor fizice este destul de slaba, ei bazanduse mai mult pe clienti care cunosc piesele si stiu exact ce cumpara. Cu rabdare, aici puteti cam tot ce va trebuie si ca bonus mai luati si ceva materiale de constructii.

Un alt furnizor de acceorii de mobilier, este Agroup Company, fostul Forest Trading. Agroup este situata pe Strada interioara nr 3. Aici se gasesc accesorii intr-o diversitate mai mica, dar la o calitate destul de buna si preturi pe masura. Se gasesc balamale, glisiere, suruburi, eurosuruburi, cant si altele, strand mai prost la capitolul de accesorii de decor mobilier.

Mai sunt cateva magazine, dar mai micute si cu nimic in plus fata de cele descrise mai sus.

Daca cautati ceva nume si nu stiti unde sa gasiti, puteti lasa un comentariu si va indrum eu.