Mai sunt 2 zile

Mai sunt fix 2 zile pana la descoperirea altor texte sacre care anunta alt sfarsit de lume. De data asta lumea se va sfarsi prin vara, ca iarna nu prea merge sa te plimbi cu pancarde pe strada. Din ce mi-au zis ce-i doi de m-au oprit in fata la sabroso, lumea se va sfarsi doar pentru cei care nu cred in isus. Doar ca am tinut sa-i contrazic si doar cei care cred isi vor pierde echilibrul mintal pentru fix vreo juma de secunda, ca apoi sa inventeze alt sfarsit. Ei chiar credeau ca dumnezeu vrea sa ma salveze si pe mine, doar ca eu le-am zis ca imi e cam frig si nu ma pot converti in asemnea conditii. Asteptam de la dumnezeu, asa ca prin minune, sa fac cald si sa incepem negocierile de convertire. Cum cald nu se facu, cum aia priveau ca boi, am zis ca  lasam convertirea pentru urmatorul sfarsit de lume. Pacatul meu sa fie.

Astia de umblau cu convertirea sunt de la religiile alea de cer 10% din castig. Acum ma intreb daca trebuia sa platesc inainte de salvare sau dupa? Cred ca e ca la asigurare, dai acum si daca e ceva dam noi ce-ti trebuie, doar ca nu prea le am cu asigurarile si le cam urasc agentii.

Pe voi v-au abordat aia de convertesc pentru sfarsitul de lume?

PS 3. A venit preotul cu craciunul, doar ca noi eram in curatenie si nu a mai intrat, probabil crezand ca nu-mi gasesc bani in dezastrul de era in casa. Oricum, nu a uitat sa lase o carte de vizita pentru festania de trebe sa vina, ca ne-am mutat de curand. Asta clar nu credea in sfarsit de lume.