Mobila la confiscate Constanta

Am fost si eu duminica la confiscatele de pe interioara 1 in Constanta. Trecand peste faptul ca la doua magazine diferite zicea ca ” aici e adevaratul magazin de confiscate”, adica Ase mall si cel de langa.. Am fost cu gandul de-a ma uita dupa ceva perdele si draperii, covoare si o canapea sau coltar, adica ce-mi trebuie pentru amenajarea de va ziceam.

La capitolul perdele am avut ce alege, au mii de modele la preturi foarte bune. Incepe de pe 10 lei pe metru liniar si se duce pana pe la 40 lei pe metru liniar. Cele mai multe erau incadrate la 20 lei pe ml. Nu mai zic ca era o imbulzeala ca la mall.

La capitoul covoare iara aveau o oferta diversificata, doar ca aici preturile imi pareau cam mari, sau cel putin la fel ca cele din restul magazinelor. Si aici imbulzeala.

La capitolul mobila gol, bai da asa de gol incat imi puteam auzi ecoul. Intr-o incapere imensa aveau nu mai mult de 10 -15 produse. Un grad de ocupare de vre-o 10 la suta, desi ma cam aveanturez in procent ca sunt sanse sa nu dapaseasca nici 5%. Cele de erau aratau relativ jalnic ca design si calitate. Aveau 2-3 canapele amarate, vreo 2 coltare si cateva corpuri de mobila. Ce mi-a placut a fost o camera de copil cu imprimeu din desenul animat Wall-e. Ma intreb daca aveau dreptul sa-l imprime, dar asta-i alta poveste.

Cum fara poze nu prea vorbesc.