Morar si Buzdugan pe la tribunal

Cum inspiratia e lucru dracului, mai ales cand ai nevoie de ea non stop, cum e si cazul si celor 2 prezentatori radios si tv, mai apelezi si prin vecini, poate capeti ceva glume bune. Se pare ca cei doi au cautat inspiratie pe la julius si groparu, dar fara sa mai si spuna, asa cum ar fi frumos.

Din cate ne spune, julius si-a trimis avocatul sa-si caute dreptatea in tribunal. Groparul urmeaza sa faca acelasi lucru, sau poate la facut deja, nu-i clar din postarea lui.

E abia prima zi si deja e plina blogosfera de posturi pe tema asta, toti sustinandu-i pe julius si groparu in demersu lor. Cred ca mocnea de mult nemultumirea bloggerilor fata de jurnalisti in general, care fura tot mai des ideeile de pe net, ca doar pe net este gratis.

Personal sunt de acord cu demersul celor doi, mai ales ca ei se straduiesc zilnic sa produca umor de calitatea, de multe ori nefiind rasplatiti deloc pentru munca depusa. Avand in vedere cat castiga buzdugan si morar, puteau plati o suma, care sigur nu era mare si sa preia articolele legal.