Nesimtire la Regency Constanta

Regency este o firma de distributie pal melaminat, mdf, cant si o groaza de accesorii mobilier. Nu stiu unde isi are sediul central dar are un magazin si depozit in Constanta pe strada Interioara 2.

E, la magazinul din Constanta programul scris pe usa este pana la 6 seara. Nu 6 fara, ci 6 fix. Si daca noi am intrat la 6 fara un sfert, o domnisoara sau doamna sau ceva de gen, pe nume Gabi, sari cu gura ca arsa ca nu la ora asta se vine ca ea la 6 vrea sa rupa usa. Ma rog, colegul e mai glumet din fire si a raspuns cu vre-o 2 glume si a continua cautarea accesoriilor de vroiam sa le cumparam.

Nu am gasit cant asa ca a ramas doar achizitia unui cos jolly . Pe un perete era asezat cosul asta jolly si cateva detalii despre el. Era disponibil in 2 culori si scria un pret mare acolo. Sa dus la casa a cerut cosul asta pe culoare cromata. I sa spus ca e o suma, alta decat cea de pe panou. Colegul zise ca nu are cum, pe afis e trecut alt pret. Doamna a replicat ca ala e pretul pentru cel de culoare gri. Colegul, tot in spirit de gluma zise ca a nu a vazut ca i-au fugit ochii repede si ca ar vrea sa-l schimbe. Si bai nene, a scapat asta de sub control. Incepu sa zica ca colegul nu a vazut “ca e ea prea fututa” si a sarit de pe scaun, sa indreptat fuga spre usa, a deschis-o cu o scarba maxima, dar nu inainte de-a intoarce cu maxima brutalitate semnul ala de zice deschis/inchis. Si toate astea pe motiv ca e traziu si trebuie sa plece acasa. Repet, era 6 fara un sfer si ei au program pana la 6 fix.

A doua fata de la ghiseu, nu stiu cum o cheama, continua saga blondei si comenta, pe un ton scazut, ca e tarziu si ca nu ar trebui sa venim asa tarziu ca si ele vor sa ajunga acasa, ca si ele sunt obosite si etc. Bine, in timp ce comenta, isi facea treaba si a incasat produsul ala pe culoarea dorita si cu pretul scris pe afis.

Acum eu din curiozitatea m-am dus la afisul ala sa vad daca chiar sunt 2 preturi, cate unul pentru fiecare culoare. Da, erau 2 preturi, unul pe mijlocul afisului si al doilea mai jos, dar acoperit de un accesoriu de mobilier. Daca aveam undeva pe la 2 metri inaltime, vedeam si al doilea pret, dar la 1,80 cat avem si eu si colegul, era imposibil sa vezi ce-l de-al doilea pret. Si pariez ca blonda nervoasa stia deja asta, dar na, la 6 fix vrea sa rupa usa si noi la 6 fara un sfert o incurcam.

Eu, in ruperea de pasare pe care o aveam, nu m-a enervat chestia asta, dar colegul devenise un pachet de nervi si pot spune ca si-a stricat vre-o juma de ora din cauza unei femei care nu e in stare sa-si faca treaba pentru care e platita. Si nu, nu e nici sefa pe acolo, nici ceva patroana, doar o casiera care nu-si respecta locul de unde-i vine painea si evident ca nici pe oameni care fac asta posibil.

Din pacate, situatia e de asa natura incat e greu sa eviti magaziul asta. Au anumite accesorii la preturi mai bune decat concurenta. Dar sigur vom evita din ce in ce mai mult, chiar daca asta inseamna sa dam ceva in plus la concurenta lor, ca na, la 6 trebuie sa rupa usa si la 6 fara un sfert ii incurcam.

A nu se intelege ca toti angajati Regency poarta acelasi hram ci din contra, agenti sunt de nota 10.

Si da, am facut introducerea aia special pentru google, asa ca-s eu hater.