Noaptea reducerilor in Tom

Da mai oameni buni, si Centrul Comercial Tom Constanta face noaptea reducerilor. Pentru cei care nu stiu de Tom, atunci va zic ca e denumit popular si Carrefour.

O sa fie pe data de 31 august, anul in curs, adica 2012 pentru ce-i care inca nu au citit calendarul mayas. Ora se zice ca ar fi pana in jur de 2 noaptea. Va fi si la potol deschis. In rest mai descoperiti si voi.

Redueri de o sa va doara capu, cam ca la maritimo, adica totul redus, dar nimic de cumparat. Amu poate astia sunt mai destepti si poate si pun ceva bun la reducere, dar sa se lase cu mirare, ca nu stim.

Si ca treaba sa fie si mai buna, exista un concurs la care poti castiga cumparaturi in valoare de 500 de lei, la noaptea reducerilor. Pentru a participa la concursul asta, trebuie sa cumperi din Centru Tom de maxim 50 de lei, completezi un cupon pe care il depui intr-o urma si iti freci mainile pentru a avea noroc. Zic ca-i simplu asa ca sa purcedem la cumparaturi sau puteti veni sa admirati expozitia de oratanii de inca e prezenta in complex.

Pe scurt: 31 august 2012, noaptea reducerilor la Centrul Comercial Tom Constanta.

Update 24 august 2012: Si Bricostore participa cu reduceri generale de 10%.