O dimineata perfecta

Ma trezesc mangaiat, si mie nu-mi place sa fiu mangaiat, dar fie, e mult mai bine decat sa ma trezesc de alarma telefonului. Cu ochisori ei pe jumate adormiti, priveste cum stramb putin din bot, cum incerc sa-i dau mana la o parte si apoi cum cedez ca un pisicut la mangaiat si-mi destind obrajori, dand semne clare de placere. Imi intind si eu mana sa-i intorc gestul, nu din obligatie, dar e super draguta asa pe jumatate adormita si cu un zambet sincer pe fata. Se lasa mangaiat si incepe sa se intinda cu miscari de parca totul mergea in reluare. Evident ca mangaierile merg la departe de fata si ajung pe la sani, pe coapse si mai departe catre zonele de ajung in capitolul preludiu. Treaba-i numai gata de actiune cand izbucneste ca arsa si sare din pat

– La naiba, de la tine fac cu juma de ora in plus pana la munca si trebuie sa si trec pe acasa sa ma imbrac de munca.

Dezamagit nevoie mare ca placerea a fost numai pe jumate asta dimineata, plec la munca. In drum, in fiecare zi, ma opresc la o patiserie sa-mi iau ceva de imbucat, nu prea fumez pe stomacul gol. Acolo langa apare o domnita cu niste ochii superbi. Mai si avea o privire asa de sexi de-mi strafulgera si organe de nu stiam ca le am. Avea ochii mari si patrunzatori cum doar in reclame mai vezi. Si cum se uita ea la mine de parca vroia sa ma teleporteze in rai, imi fac tupeu ( desi nu prea ma caracterizeaza) si ma bag putin in seama. Pana la ghiseu mai aveam 3-4 oameni, asa ca si timp de-a vrajeala era. Incepand cu clasicul ” nu stiu daca te cunosc in intregime, dar privirea asta sigur am mai vazut-o in vis” si ajungand la partea mai pragmatica ” nu-mi dai un numar de telefon sau un id ceva” conversatia mergea bine, doar ca la ultima mea fraza se uita in spate, la o masina parcata la vre-o 2 metri si-mi spune:

– Nu cred ca iubitul meu ar fi de acord.

Dezamagit in continuare ca nu o sa aflu cum arata privirea aia intr-o partida de sex, ma indrept catre statia de taxiuri. Aici am 2 persone pe care le prefer, dar asta dimineata nicunul nu era in statie. Asa ca trebuie sa gasesc altu. Nu iau nici primul taxi, nu stiu de ce, dar ma uit putin inainte de-a alege. E si cum ma plimbam eu printre ele, pe la al treilea se aude queen cu don’t stop me now si cum is fan queen , zic ca m-am scos de un drum mai frumos decat in diminetile obisnuite. Ma urc, zic destinatia si omu pleaca. Freddie zicea acolo bine despre placere si alte chestii de eu le avui azi doar pe jumatate. Si cum nu putea sa zica la infinit, s-a si terminat melodia. Normal ca asteptam tot ceva pe masura, doar banuiam ca traximetristu e rocker ceva, si a inceput ceva pe masura, chiar la “inaltime” lui freddie si anume copilul minune. Da mai, a inceput copilul minune cu o manea in care zicea ceva de ankara, bai si urla asta de am ramas masca, ca al meu creier nu putea sa perceapa o asa alaturare intre freddie si minune asta. Deja iritat il rog pe taximetrist sa schimbe muzica. Se uita la mine putin timorat si-mi spune:

– Stiti domnu ca nu pot sa schimb ca e pe stick dasta si nu merge inainte si inapoi.

Da, omu avea un radio dala cu caseta la care avea adaptat un stick pe frecventa de radio si in asta avea bagat un alt stick de memorie.

Deja aveam capu varza de ghinionul care ma urmareste azi si ma pune dracu sa caut explicatii. Il intreb cu a putut pune pe stick manele si rock.

– Nepotul meu mi-a pus muzica asta. Eu i-am cerut ceva muzica mai veche, dar el mi-a bagat si manele ca cica asta se cere in ziua de azi.

Nepoate: sa-ti dea dumnezeu nirvana pana iti sangereaza urechile.