Prima sala 4dx din Constanta

Ieri, a fost deschiderea oficiala a primei sali 4DX din Constanta, precum si deschiderea celui de-al doilea cinematograf Cinema City din Constanta, in City Park Mall.

Ce inseamna 4DX? Nu doar vezi filmul ci il si simti. Pare ciudat, dar poti simti si tu o pelicula de apa pe maini pentru ca apare in film, sau poti simti cum iti suera glontul pe la ureche, tot pentru ca e in film, totul incerca sa fie la sincron cu actiunea desfasurata in film. Se poate simti miscarea, vantul, ceata, mirosul, pot aparea chiar si baloane de sapun sau picaturi de ploaie. Si ca totul sa fie posibil, fiecare scaun dispune de tehnologie hight tech incorporata. Si poate parea incredibil ca pot face toate cele de mai sus si sunt si foarte comode. Important de mentionat este ca efectele 4DX pot fi aplicate atat filmelor 3D cat si celor 2D.

Se poate spune cu usurinta ca Cinema City a sedus Constanta cu cinematograful din Maritimo, urmand ca prin cel din City Park sa o cucereasca iremediabil.

In cinematograful din City Park au fost deschise 10 sali complet digitalizate cu o capacitate totala de 1687 de locuri dintre care una este cea cu tehnologie 4DX avand o capacitate de 144 de locuri.

Si daca tot v-am spus de sala 4DX, sa va spun si cat costa

  • Daca filmul este 2D, atunci biletul costa 29 lei de luni pana joi inainte de ora 17 si 31 lei dupa aceasta ora. In zilele de vineri, sambata si duminica pana in ora 17 biletul costa 30,5 lei si 32,5 lei dupa ora 17.
  • Daca filmul este 3D, atunci biletul costa 31 lei de luni pana joi inainte de or 17 si 33 lei dupa aceasta ora. In zilele de vineri, sambata si duminica pana in ora 17 biletul costa 35 lei si 37 lei dupa ora 17.  In preturile mentionate nu sunt inclusi ochelarii 3D care costa 3 lei, dar pe care ii poti refolosi ori de cate ori vrei.
  • Copiii, stundeti si pensionari beneficiaza de reduceri in sala 4DX, dar aceste reduceri o sa le gasiti voi pe siteul Cinema City, unde puteti vedea programul filmelor, face rezervare cat si cumpara bilet.

Pe langa informarea de rigoare de mai sus trebuie neaparat sa va spun ca a mea mandra a fost pur si simplu cucerita de stilul asta 4DX de-a vedea filmele ca deja a cautat sa vada ce filme or sa vina, ca sa nu piarda din magia de ti-o ofera noua sala. Astfel am aflat ca primele doua filme care vor rula in sala 4Dx sunt Misiune imposibila-Natiunea secreta si va urma Agentul de la U.N.C.L.E.

Din Misiune Imposibila am vazut si noi un mic trailer si pot spune ca am simtit cu o tensiune palpitanta scena cand avionul decoleaza cu Tom Cruise agatat de o usa.

Va mai spun si o dovedesc cu pozele de mai jos ca cinematograful este competitiv cu oricare altul din Europa devoltata, ca aste-s comparatiile care ne plac.