Sa ne adaptam

V-am zis cum Romania s-a revoltat ca proasta de reportajul asta cu The romanians are coming. Acum, unii de se cred mai destepti, au inceput proiecte in care sa arate “adevarul”. Adevarul lor e ca romanii sunt bine integrati in UK si nu seamana nici pe departe cu ce s-a prezentat in reportajul denigrator. Asa ca, prezinta mai multe persoane de succes. BORING, BORING!

Nici cea mai plictisita englezoaica nu o sa se uite la asa ceva, ca sa nu mai zic de ceva cifre care sa conteze.

Pentru ca-s de treaba, va dau eu o idee de campanie care sa loveasca bine. Un fel de sut in coaiele alea mari si pline de ele ale UK.

Se ia: instagram, twitter, facebook, you tube si alte canale si se fac poze cu chestii misto. Orice este frumos, incepand cu oamenii ( nu botoxate, ci bune), momente, peisaje, animale, cladiri si alte chestii de va par frumoase. Toate astea se incarca pe canalele de socializare cu tag-uri ca: london, thisislondon, ilovelondon, uk, iloveuk, england, british, tube, etc. Ideea e sa fie tag-uri folosite de ei acolo si sa le deturnam noi cu imagini din Romania.

Imginati-va cat de cunoscuta va deveni Romania. Si marele avantaj e ca va fi cunoscuta asa cum vrem noi, nu cum vor ultranationalistii lor.

Cred ca avantajele unei campanii de gen sunt de la sine inteles.

Singura problema e ca o sa fim atat de injurati, incat o sa incepem sa mancam carnati si la micul dejun…..le mai furam un obicei.

london