Second hand in crestere

Ma uit destul de des pe OLX pentru ca iubesc vechiturile.

Ce ma frapeaza, fata de serviciile similare din Londra, e ca majoritatea umfla foarte mult preturile. Uni ajung chiar sa puna produsul la un pret mai mare decat in magazinele online. Recent am vazut un mirroles Sony la 1200 si pe cel.ro era la 1150 lei. Nu de alta, dar eu dau sa cumpar un produs second fara sa verific pretul din magazin, sau fara sa stiu cat costa nou? Asta presupunand ca nu stiu deja cat costa produsul, mai ales daca-l caut de ceva timp.

Nu zic ca e neparat sanatos financiar, dar il Londra, puneau produsele cum cel putin un sfert mai ieftine decat preturile din magazine. Asta va zic din sute de comparatii facute de mine, ca trebuia sa-mi omor timpul cu ceva cand ploua non stop.

Vad ca e o tendinta generala in Constanta de-a pune un produs second la un pret foarte apropiat de cel nou, poate, poate musca un guster.

Ca sa nu mai zic de tendinta de-a vinde toate gunoaiele din casa, cum face nenea asta. Nu am o problema cu faptul ca vrea sa ia 10 lei pe o caseta cu holograf, la care nici macar nu are carcasa, sau ca vrea sa ia 10 lei pe o mana de CD-uri stricate ci ma dispera ca pune atat de multe anunturi de gunoaie incat imi trebuie nervi de otel sa mai gasesc ce caut printre atata zgomot inutil, si sunt multi care procedeaza la fel, in special pe categoria de haine.

Si nu, nu merge sa navighezi doar pe o anumita categorie, sa eviti zgomotul, ca toate au gunoieri lor. Poate o solutie ar fi sa ai posibilitatea sa alegi daca sa vezi anumite persoane care pot fi considerate spam/gunoi/lucruri inutile, etc,  ca spamul din email.

O mica conclusie ar fi ca daca te impiedici de o sarma, nu ar fi o idee rea sa ii faci o poza si sa o urci pe olx, ca doar ti-a iesit norocul in cale.

PS oare Polarisul se bucura ca il loc sa li se umple tomberoanele cu gunoi, se umple olx-ul?

PS 2 oare asta poate fi o modalitate de-a exporta gunoiul din Constanta in alte judete?

de-vanzare-pentru-colectionari