Si cum iubesc mobila!

Pai ce-i iubirea daca nu placerea si dependenta? Deci iubesc mobila pentru ca-mi ofera placere si pentru ca sunt dependent de ea. Ea imi da de mancare, ea imi aduce un zambet de satisfactie, ea ma face sa imi pun imaginatia la contributie. Ce sa mai, iubire in toata regula.

Revenind cu picioarele pe pamant, chiar imi place ce fac si anume proiectare si vanzare mobila. A nu se intelege ca nu mi-ar place sa fiu tester de fotomodele sau astronaut sau chestii la care aspira orice barbat, dar in lipsa de asta…..raman cu mobila….hmmm punand astfel problema pare trist.

E o munca care-ti necesita toata atentia dar iti lasa suficient spatiu pentru imaginatie si creatie, nu este un domeniu exact ca matematica, cel putin matematica pe care o stiu eu.

Ce-mi place cel mai mult este dependenta de gust pe care o creezi clientilor. Ei inavata si accepta ca tu esti cel care le transforma casa in camin. O responsabilitatea destul de mare sa te joci cu confortul fizic si psihic al omului si satifactia garantata atunci cand primesti un multumesc. Si nici bani nu-s putini deloc…deci nu traiesc din multumiri dar ma hranesc destul de mult cu ele.

Stresul este pe masura creatiei, totul pana in momentul finalizari, cand totul se transforma in zambete si cuvinte de lauda.

Daca fortez putin nota, mobila este atat de importanta incat influenteaza fiecare aspect al vietii. De exemplu daca nu ai patul potrivit poti schiopata la capitolul multumire sexuala. Si sa fim sinceri ca cele mai multe partide de sex se petrec in pat si nu agatati de lustra, asa ca avem nevoie de un spatiu potrivit pentru a ne desfasura cat mai bine. Un alt exemplu ar fi scaunul de birou si biroul: daca nu sunt suficient de confortabile si perfect adaptate nevoilor nostre, atunci eficienta ne scade drastic. Si un ultim exemplu este iubirea: se stie ca femeia alege tot ce tine de casa, dar daca alegerea ei nu-i place deloc barbatului se poate resfrange in sentimente negative fata de sotie care il “forteaza” sa-si exercite relaxarea intr-un mediu care-i displace si incetul cu incetul sentimentele astea negative pot produce o ruptura in cuplu. Un designer bun stie sa imbine totul in asa fel incat sa fie placut si relexant pentru oricine.

Deci iubesc mobila, sau cel puti azi, ma mint frumos.