Speriat de poze

Sunt bagat in cateva grupuri de umor, comedie, cancer ca Oare sunt un porc? si dis de dimineata, cu ochii pe jumatate deschisi imi apare imaginea asta in fata.

tigari

Si am recunoscut nu mai putin de 9 tipuri de tigari, din 12, pe care le-am fumat la greu.

La frumoasa varsta de 13-14 ani, deja bagam tutun in mine. Ca doar era cool. Si cum bani din parti, fumam toate porcariile ieftine de le prindeam din cheta de la 5-6 insi. Baza erau kent si assos, dar si cele din poza erau o prezenta des intalnita. Asta-i naspa la a fi sarac, nu te poti nici macar sinucide cu stil.

Ei, si vre-o juma de an dupa ce m-am lasat de fumat, nu am avut nici o treaba cu fumul de tigara, nu-mi pasa ca se fuma langa mine. Dupa juma de an de la lasat, am inceput sa experimentez micile neplaceri ale fumatului in jurul meu, ca mirosul urat al fumului, lipsa aerului curat, fumul inecacios si uneori scarba gestului. Va zic ca nu e fita, pur si simplu a inceput sa-mi provoace repulsie cand vad pe cineva ca fumeaza. Nu se intampla tot timpul, dar se intampla. Si nu, nu zic nimanui sa nu mai fumeze, sau morala ieftina, ci daca nu mai rezist, plec, sau gasesc alta metoda de-a scapa de senzatie.

Ziceam ca mi-a aparut poza de mai sus pe facebook si mi-a produs o stare de scarba.

Si ma intreb daca mai merit sa respir dupa ce am bagat toate porcariile alea in plaman pentru ca……nici un motiv.