Una cu alegerile parlamentare

Un site mi-a zis ca sunt bun de votat udmr, stiti voi, partidul ala de este cu unguri, pentru unguri si nici nu prea vorbeste romaneste, dar candideaza in romania. In fine, nu-s eu cu nationalism si alte cele, dar cum sa te votez daca uneori nici nu inteleg ce spui, nu ma refer sa inteleg ceva concret, ca nici de la aia romani nu inteleg, dar macar sa fie cuvinte in romana, ca sa par prost in limba pe care o cunosc.

Pe site-ul de am zis mai sus, m-a pus sa raspund la niste intrebari de gen: ” vrei sa scada impozitul” sau ” esti de acord cu regionalizarea” si eu am raspuns cum mi-a venit mie mai bine si asa au ajuns sa zica ca ma apropii cel mai mult de platforma udmr. Nu am vazut intrebarile de gen: ” daca castigi o sa furi?” sau ” ce card de sponsori ai de ajutat dupa ce iesi parlamentar?”. Acum eu zic ca ei au zis ca traim intr-o societate utopica si furatul sau manipulatul banilor publici nu sunt incluse in nici o promisiune politica. Ei se insala, ca am auzit eu la televizor ca uni/toti or sa fure, bine nu zis direct, dar vorbeau codat si eu le-am spart codul.

Oricum PLM castiga tot, asa ca usl, ard, ppdd si udmr sunt degeaba…..ce-mi place este ca PLM castiga chiar si daca romani nu merg la vot.

Dupa cum am mai zis, nu-s trecator pe la cabinele de vot si nu vad nici un motiv sa o fac acum, asa ca alegerile astea vor trece asa cum au venit si le urez spor pe data viitoare.

Daca mi-as face chef sa votez, as vota cu …….stati sa vad cine candideaza si revin cu raspunsul. Dar sa nu plecati nicaieri ca sigur revin, da, deci revin, doar asteptati.

P.S. iara imi dau

Iata cu cine fac eu 69.

test vot