Unde imi repar telefonul

Ca orice posesor de telefon care se respecta mi-am stricat si eu telefonul de cateva ori, chiar nu putine.

La primele probleme pe care le-am avut m-am dus la un baiat vis-a-vis de Tomis Mall. Am inteles ca nu ar fi rau ca meserias, dar pe mine nu m-a convins deloc. Este neserios cu termenele, chiar foarte. Zice 1 zi si te duce la 3-4 zile lejer. Si pe deasupra mai si scapa cate o bulelea de genul ca uita sa mai puna un conector, mai uita sa lipeasca ceva, mai uita cate un surub. unui coleg de-al meu chiar a uitat sa ii lipeasca difuzorul…..frumos, nu?

Ei, dupa experientele avute am zis sa caut altceva, ca nu-s atat de masochist, si am gasit un baiat super serios de-si zice Reparero si are locatia in Doraly Mall Constanta la etaj, undeva deasupra celor de la Tonis. Am avut 2-3 interventii la el si de fiecare daca si-a respectat termenul dat si pe deasupra are si preturi super ok. De asemenea l-am recomandat mai multor cunostinte si toata lumea a fost foarte multumita, lucru mai rar intalnit printre cunostintele mele care au tendinta de-a fi mai hateri din fire.

Ce m-a facut sa scriu despre el este o oferta cel putin interesanta pe care a lansat-o. Iti schimbi displayul spart la el si iti da o garantie de 6 luni de zile, timp in care daca se intampla sa-ti spargi iarasi displayul el ti-l repara gratuit. Si nu, nu este nici o chestie la mijloc; nu are preturi mai mari ci chiar mai mici decat la concurenta si nici nu exista nici o chestie ascunsa, pur si simplu a considerat util ca omul sa stie ca si in domeniul asta se poate garanta calitatea reparatiilor. Nu suna rau deloc!

Daca ti s-a stricat telefonul, spart disply-ul, blocat softul, sau pur si simplu vrei sa-l protejezi cu o folie de sticla atunci apeleaza-l la 0765 690 690 sau cauta-l in Doraly Mall din Constanta.

Voi ce experiente ati avut cu mesterii telefoanelor?

oferta reperatie telefon