Unde ma pis?

Un subiect mai delicat pentru fandositi si fandosite, dar necesar.

De da urmatorul text luat de aici.Cititi ultimul sfat.

CUM PREVENIM INFECTIILE URINARE?

asigurarea igienei personale, inclusiv a regiunii perineale;asanarea focarelor infectioase ginecologice sau al altor focare cronice infectioase;tratamentul bolilor intestinale, evitarea constipatiei si deci combaterea coprostazei;sistarea contraceptivelor in infectiile tractului urinar recidivante;consumul crescut de lichide in fiecare zi: acesta determina urinare frecventa, in acest fel curatand tractul urinar de bacterii;evitarea abtinerii de a urina.

Cred ca nu-s singurul pe care l-a taiat o pisare soara cu moartea prin oras. Adica printr-un loc unde nu exista nici un pub/bar/restaurant. Ei, ce e de facut in afara de cautat un boschet, colt de bloc sau tomberon mai mare? Eu nu stau prea mult pe ganduri, cand presiunea devine insuportabila, incep sa caut locul de il voi binecuvanta cu urina mea. Evindent ca mai intai caut un local de are buda, de nu gasesc…..tot trebuie sa ma usurez.

Scriam asta ca acum cateva minute eram cu cineva de nu mai suporta presiunea si i-am sugerat un coltisor destul de ferit, moment in care a ramas ca uimit, ca doar nu ma gandesc sa se pise el acolo. Pai chiar la asta ma gandeam, mai ales ca nu e deloc sanatos sa te abtii prea mult.

Stiu ca multi o sa sariti ca arsi, dar ganditiva ca sunt destul de taran sa nu-mi pese ca nu e civilizat, dar mai stiu ca civilizat inseamna bude publice, doar ca nu prea le gasesc, asa ca ce-mi ramane?

Nu ma feresc sa zic ca am udat destule colturi de bloc, am ajutat destui boscheti sa creasca mai frumos si am spalat multe tomberoane. Partea prosta ar fi sa ma filmeze cineva si sa mai apar si pe youtube cum mi-o scutur, dar voi trece si pe asta :)).

Singurul lucru de ma mai face sa ma abtin este placerea imensa de-a urina dupa ce m-am abtinut un timp indelungat.

Sper sa nu se supere pe mine dar trebuie sa spun ca doar berea e de vina. Nu draguta, nu te reneg, doar ziceam si eu asa.

Voi?