Urmarile pozitive Constanta Blog Meet 14

Dupa cum se stia, sau afli acum, ieri pe la 2 a fost Constanta Blog Meet 14.

Am fost cu 2 idei fixe:

  • Sa socializez la o bere cu o seama de cunostinte virtuale
  • Sa capat sustinere pentru proiectul ” Cadouri pentru copii

Prima parte a fost oarecum ok, ca pe langa buna dispozitie au mai fost si mici incidente.

La partea cu sustinerea a fost chiar perfect.

Am inceput prin ai stresa rand pe rand pe toti pe care i-am prins liberi de alte conversatii.

Ce am primit, momentan ca si promisiuni:

  • Aproape toti au fost deacord sa afiseze un link catre cupoanele de reduceri din Constanta.
  • Alex de la ConstantaBlog.net a venit cu ideea de-a organiza pentru copii nevoiasi de la sate excursii la complexul Delfinariu din Constanta. O idee pe care trebuie sa o mai discutam, dar cred cu tarie ca poate fi pusa in practica.
  • Valentin Trasca, om de oanline, si-a oferit sustinerea logistica a proiectului. Ramane sa avem o intalnirea pentru a stabili de ce sustinere este nevoie si cum o poate oferi. Am speranta ca o sa iasa ceva frumos si bine promovat.
  • Roxana de la Dor de Zbor a venit cu ideea implementari cupoanelor intr-un site de reduceri colective. Cunoaste pe cineva din conducerea siteului, asa ca asocierea pare a avea ceva sanse.
  • Alina Greavu si-a anuntat sustinerea pe parte de PR, dar si prin aducerea cat mai multor firme care sa ofere discounturi catre clienti, dar si un procent catre cadourile copiilor. Daca reuseste sa obtina o mai mare vizibilitate a proiectului, automat si conversiile vor creste.
  • Mai multe persoane si-au anuntat disponibilitatea de-a administra o pagina de facebook dedicata proiectului, pagina care a si fost creata aseara aici.
  • Florin Sarbu de la pustiul.ro si-a asumat crearea unui banner pentru proiect si tot el a venit cu ideea de a renunta la bannerele de la emag si sa le inlocuim cu bannere ale cupoanelor de reduceri. Avand in vedere ca bannerele de la emag nu au produs nimic pana acum, cred ca merita sa luam in calcul inlocuirea lor.

Desi intalnirea a fost sub semnul bunei dispozitii imi pare si o reusita a proiectului.

Nu ma culc pe o ureche si zic ca nu se putea obtine si mai mult, dar nu cred ca omul care iese la o discutie relaxanta, poate fi mai mult fortat cu treburi serioase, asa ca e suficient pentru moment.

Acum zic cu adevarat ca proiectul este al blogosferei Constantene si are sanse sa iasa ceva frumos.