Vechiturile din debara

Acum ca poate sunt mai vechi sau mai noi, nu prea stiu, dar  cel putin mini sistemul cosmel ala arata destul de trecut de vreme, cel putin din prisma chestiilor de cantat de le detine. Nu-mi amintesc sa fi folosit vreodata pick-up, dar casete am folosit in tineretea mea tumultuoasa. Chiar imi amintesc ca prima caseta cumparata de mine a fost Racla cu Rime de bine, pana la asta doar am imprumutata, nu de alta dar erau destul de scumpe cele romanesti, ca nu prea se piratau, sau cel putin nu cele hip hop, de cumparam eu. Daca tot m-am starnit trebuie sa ma laud ca am avut o adevarata colectie de muzica hip hop pe casete. Am avut Getto Daci, Racla, Da hood justice, Methadon 3000, La familia, Bug Mafia, Parazitii vreo 3 albume, Morometzi si mai erau cateva, dar cu alta ocazie o sa-mi mai sondez memoria. Si-mi mai amintesc cum inregistram albumele pentru juma de cartier, chiar la speed.

De curiozitatea am inceput sa caut pe net sa vad daca se mai folosesc pick-up-urile si spre surprinderea mea am vazut ca emag are chiar 3 pagini de pick-up-uri de vanzare. Cel mai ieftin pornind de la 300 lei si cel mai scump ajungand la 6650 lei. Partea prosta e ca la discuri pentru pick-up oferta este extrem de redusa pe magazinele seriose, dar destul de diversificata pe siteurile de anunturi. Asa ca poate fi o distractie hipstareasca sa asculti Nirvana pe vinil.

Da, si in debaraua cu vechituri am gasit un mini sistem Cosmel in buan stare si functional. Cred ca e fabricat undeva prin ani 80. Am mai gasit un grill de prin ani 90. Am mai gasit o pagina de ziar din Jurnalul de Constanta din 2005, nici nu stiam de existenta ziarului asta, dar oricum nu stiu eu prea multe despre ziare.

Cum ziceam si aici, mi-a picat si instalatia electrica, asa ca am fost nevoit sa schimb panoul de sigurante si cu ocazia asta am descoperit ca a fost fabricat sau montat in 1979….deci ce pretentii sa mai am de la el.

Poze, ca doar aste-s dovada incontestabila ca ceva, undeva, intr-un fel, poate fi adevarat ce tot aberez eu.